klart

Jättenöjd tills jag kom hem från shopping rundan, fick tag på allt, trodde jag ja. Termosen blev kvar, fanns inte i mitt minne, helt bortglömd. Svängde in på garage uppfarten och just då tändes liljeholmens o visst hade jag glömt att köpa en bra termos. bra va? Liggunderlag och sovsäck fixat, tur att jag har stora fötter jag lyckades hitta skor på rean, promenadskor, riktiga seglarskor....med tanke på storleken!. Nu har Nisse o Ante åkt iväg till stugan o jag väntar på tessan o Axel.Hoppas att dom fattar o komma snart. Och ni som undrar om bruna flatten så har hon inte svarat på ngt alls o annonsen är borttagen, jag har oflyt!

20080828

Ja, tiden den bara eullar o rullar, hinner inte med ngt känns det som. Nu är det helg igen, veckan har bara svischat förbi. Har hunnit jobba 2 skift redan, kändes som om jag inte haft ngn sermester alls. Nu så har jag fixat räkningarna och ska snart fara på intersport o köpa sovsäck, liggunderlag och förhoppningsvis hittta rea skor. Nisse ska på lägerskola nästa vecka, så jag tänkte inhandla lite campingutrustning färdigt. Sen så ska jag hämta grabbarna från skolan o sen bär det i väg till stugan, det ska bli skönt! Fast samtidigt lite lessamt, måste ha minnesstund åt Svea, har inte orkat fixa det ännu.

Då var det slut, igen!

Sista dan, på semestern. Alltså ska jag på jobbet imorgon, kan inte fatta att 5 veckor bara kan ta slut så snabbt. Nu så ska jag vara i tjänst 40 timmar i veckan.
 En vecka består utav 168 timmar, 40 timmar ska jobbas alltså 128 timmar kvar och därifrån så har sömnen sitt, i snitt 8 timmar per natt alltså56 timmar då är vi nere på 72 timmar som ska räcka till allt annat. 72 timmar på en vecka till annat än jobb o sömn är ganska lite tid helst när markservicen  inte är borträknad, fy vilken panik jag får. Jag ska bli ännu effektivare så att jag får bort allt det där tråkiga snabbt,snabbt, så att jag kan ha mkt av tiden till sådant jag tycker om. Ska kolla på hundvalp idag, är inte säker på om jag tycker om blandningen men en flatcoatedvalp kostar mellan 9000-11000 så jag får nog nöja mig med en blandis som det är go i.

ja ni

Kul med skämt, men inte så kul idag. Känner mig nere fast egentligen så borde jag ju va glad för ikväll ska jag på tjejfest med räkor, pajer o efterrätter.
 Igår fick jag syn på en annons om golden valpar, ja väldigt lågt pris tyckte jag ju men kunde inte i min vildaste fantasi tro att det handlade om ett skämt. Jo killen som hade ute annonsen ska gifta sig och hans kompisar skulle skoja om det. Ringde som en galning mailade flera mail och imorse så ringde jag igen och fick lyssna av hans mobilsvar att detta var ett SKÄMT!
Som sagt känner mig rikigt nere just nu. Solen skiner ute och sensommaren visar sig ute men inombords har jag regn.

Sommaren känns långt borta

nu har vi höst, regn och rusk endast +8 och full storm ute, vart tog sommaren vägen?
Jag som av verkar min sista semestervecka vill inte ha det så här. Jag vill ha sol och värme! Går med tjock koft inomhus och varje gång jag blickar ut så ryser jag. Jag är helt inne på att jag bott i ett varmare land i mitt tidigare liv och får jag flera liv efter detta så hoppas jag att det blir i ett varmt land!
Tiden den går inte minnst ser man det på mitt barnbarn som bara växer så det knakar, och så närmar sig min 40 årsdag. Spännande, livet börjar efter 40, har många sagt och bara för att jag nu närmar mig det magiska talet så har de flesta ändrat sig och säger vänta när du fyller 50! Håller på att försöka fixa lokal, inte det lättaste men ska försöka ringa runt igen , kanske ngn som är anträffbar.

onsdag 19 augusti

Nu börjar det kännas lite lättare, måste fortsätta se framåt. Svea har haft det bra hos mig och jag kan inte fortsätta tok sörja henne och inte idas med ngt annat. Jag ska bevara henne i minnet o i hjärtat.
Sista semester veckan, PANIK.
Idag har jag storhandlat , fyllt frysen, skrivit checklista på allt som finns i frysen, bara för att underlätta det när höstens alla sktiviteter sätter igång, för då gäller det att ha maten planerad för annars är det mina aktiviteter som ställs in.... Nu fisk jag sms mer kommer.

sorg

Ja som nialla förstått, så har jag varit tvungen att ta bort Svea, veterinär besöket gick inge bra här i Kiruna så jag hoppades att jag skulle få mera hjälp i Gammelstad, nya prover, nya röntgenbilder men bara tråkiga provsvar. Blodvärderna var ännu sämre och på rtg-bilderna upptäcktes en stor tumör i buken. Alltså var hennes livsöde redan förutbestämt, Svea fick somna in den 3 augusti i Gammestad i min famn. Saknaden utav henne är total, det känns inge roligt att gå ut och promenera och här hemma saknar jag henne jättemycket tom hennes hår tussar på hallgolvet saknar jag.

Svea 3år 3mån+ngr dagar


väntans tid är lång

Väntar på att få ringa Gammelstads djursjukhus, journalerna är faxade o de behövde 2 timmar på sig för att se om de kan hjälpa Svea eller inte. Allt hänger på dem och min ekonomi......... Tur hon är försäkrad iallafall.
Svea är pigg fast hennes buk är vätskefylld, törstig utav cortisonet är hon oxå. Jag skulle fara på semester idag så vi får se hur det blir...

RSS 2.0