snart långledig

Äntligen så ska jag oxå få ledigt, denna jul har liksom bara svichat förbi men bara detta skift sen ska jag vara ledig, ska bli så skönt.

Sova sova sova o träna o kanske läsa ngn bra bok det ingår i mina planer.

Vänner

Ja jag kan vara glad att jag har de vänner jag har.
Jag behöver inte göra till mig ,
jag behöver inte få deras tillstånd för att göra vad JAG vill,
jag behöver dem men jag behöver även egen tid,
jag får ha mina egna åsikter
jag behöver inte tycka som alla andra och ändå så tycker de om mig!

Detta är vänskap men den kommer inte på en gång det handlar om mognad,  ja jag är glad att vi kommit så här långt i vår vänskap.

 När jag var yngre var jag lite skrämd över hur alla såg på vänskap, idag så ser jag det med andra ögon . Det var inte vänskap utan med jämna mellanrum frös man ute ngn och med samlade krafter försökte man göra livet surt för denne och nästa gång var det ngn annans tur, ja det handlade om mobbing det hade inget med vänskap att göra. Och det som skrämmer mig idag är att jag vet att detta förekommer, men förhoppningsvis tidsnog när alla mognat till sig och förstått ordets innebörd, då först kan riktig vänskap påbörjas.

Tack alla vänner att ni finns för mig!

Snart nytt år!

Snart är detta året slut och än en gång så kan jag sammanfatta att jag är ett år rikare utav erfarenheter.
Ett år fullt av glädjeämnen, ja jag har funderat på mitt år och kan med glädje överblicka att vi inte haft så mkt tråkiga saker i familjen, lite små svammel men inget allvarligare.

Min vår var helt underbar mkt lediga sköna dagar med mkt skidåkning och umgänge med trevliga människor och min sommar,whaoo...
Våran resa till Side, jag o grabbarna så vi har myst i vattnet och jag har sovit i solstolen, detta är semester! Jag längtar redan efter sol vind o vatten.

Hösten har oxå varit bra, fina höstdagar ute i stuganoch snön har lagt sig tidigt så nu har skidandet kommit igång, och hundkursen som jag gick med Vincent, hur kul som helst, fast kunskaperna fastnade nog inte helt.

Endast ngr få dagar kvar, dem ska jag fylla med tanke godis som jag kan ta fram efter nyår.
Ha det gott alla och var rädda om varandra.

Då var aftonen över för denna gång.

Vilken trevlig afton det blev trots allt. Först så trodde jag att jag skulle vara tvungen att jobba men då dök en räddande ängel fram o erbjöd sig att jobba, tackar tackar!

Julmys med familjen, god mat massor av klappar, både mjuka och hårda. Bastubadet var det enda som ej blev lyckat, jag värmde bastu typ i ngr timmar o inget hände, hade glömt vrida på termostaten, kallt!!! Men jag lyckades ånga upp lite värme mne allt detta tjorv gjorde att vi blev sena till min mamma.Tomten var ett härligt inslag utav energi och missförstånd, oj vad vi skrattade. Julkvällen avslutade jag nere i Jukkasjärvi på julnatssmässa i kyrkan, lite julefrid och mkt vacker sång utav Fors.

Min jul blev helt ok men tankarna går även till dom som inte får uppleva allt detta fina med en härlig familj och samhörighet, alla de barnen som inte har ngn av sina föräldrar runt omkring dem, all oro som finns runt omkring och alla dessa ensamma människor som finns i vår närhet.

Var rädda om er!

Har inte bloggat på länge

Oj man kan verkligen tro att det inte händer ngt i mitt liv eftersom jag inte bloggat på länge, men det är full rulle hela tiden.
Jag är nog sådan som person, hela tiden pg annars hade jag nog blivit knäpp.

Imorgon är det julafton, med allt som det innebär, har tyvärr ej fått julstämningen ännu men den brukar innfinna sig på aftonen. Vi ska bara mysa och umgås med familjen, ska bli riktigt skönt.

Granen är inne och all mat färdig gjord och jag har ej behövt stressa alls, märkligt.

Nu far jag på jobbet och uppdatering kommer snart, har så mkt att berätta........

RSS 2.0