Less

Nu förstår jag dem som säger att de börjar bli less på sitt jobb... Jag tycker att jag har ett stimulerande jobb, träffar mycket människor o tycker att jag är duktig på att hantera situationer som jag kan hamna i på min arbetsplats. Men denna ledning. Tänker inte kommentera det desto mer annars kanske jag blir hängd.

Min arbetsro, den är borta!
Arbetsglädje,borta!
Engagemang, borta!

Trist, jag är ju som person väldigt intesiv o vill vara med i allt som händer men nu så ska jag trappa ner, jag känner att min energi ska få utlopp på viktigare frågor än att jobba JÄMT i motvind. NU blir det ändrade förhållnigssätt från min sida.

Funderingar

Alltså detta med OS, vilken grej egentligen  när man börjar fundera. Det krävs så otroligt mycket av de tävlande,inte bara för stunden utan under en längre tid, beundransvärt.
Tänk bara tanken att under flera år träna, gnugga in rätt teknik och så pang, kan det var över bara på ngr minuter. Allt ska klffa under uppbyggnaden och under hela resan till OS och just under tävlingsdan får inget kännas eller gå fel, för då kan allt vara förstört och nästa chans kommer om FYRA år. Tänk att det finns sådana fantastiska människor som går in med hull ohår för att var bäst just den dag det gäller. Men det måste finnas en baksida även inom idrotten med tanke på hur hårt det slår psykiskt att misslyckas, den hårda pressen från media mm. Jag hoppas att alla dessa människor har ett starkt socialt nätverk så de får proffesionellt hjälp både vid motgång o medgång. Heja Petter Northug, du är grym, fast hade Axel Teischmann varit yngre så kanske du inte tagit honom på spurten...

söndag, jippie

Äntligen tar helgen slut, bara en natt kvar sen börjar min ledighet, ska bli riktigt skönt. Denna vecka har varit intensiv, lite för mkt jobb bara. Har tillbringat 2 dagar i Piteå, intressanta dagar som resulterade i mkt tankar kring ambulansfolkets fysstatus och livsstil. Sedan har jag jobbat natt på ambulansen o har en natt kvar o sen , åter igen såkommer min ledighet,jippie.
Kylan har bitit sig fast här i Kiruna, fast det hindrade inte mig o Vincent att vara på långis idag, det bet i kinderna o Vincent var kall om tassarna med jämna mellanrum. Ha det gott alla läsare en spännande vecka kommer oss till mötes.

Kartläsare

Idag har jag till mesta delen varit kartläsare, på skoter. Först var jag o Nisse ute o snurrade med våran skidoo modell 07, och vi snurrade o åkte o blåsten ven,men det märkte inte gossen han var fullt upptagen att kajka på morsan. Ja sen var det min tur att köra lite o ni kan inte ens gissa hur det slutade jo jag lyckades plantera skotern i mjuksnön, de ni. Svettiga blev vi men lös kom vi till slut, blöta i svett bägge 2. Det var ju inget annat att göra än skratta åt eländet eftersom jag själv varit bakom styret.

Sedan kom vi hem , värmde oss med kaffe o varmkorv, och så skulle vi testa vår gamla skoter modell ANTIK cheetah, stormen tilltog o jag satt bak på skotern som gick tungt, inge dämpning här inte, skumpat runt i drygt en timme och nu är jag helmör i hela kroppen, men gossen är supernöjd. Kvalitetstid, kanske det kallas eller?

Helgen är snart slut och jobbet väntar på måndag, på torsdag ska jag fara till Piteå, Fysansvariga på flera stationer i hela Sverige ska träffas och få resultaten från fysprojektet som varit igång under förra året, tanken är att standarlisera ambulansfystesterna så att det blir rikstäckande. Spännande vecka väntar.

Bröllop idag

Idag ska ska jag vara gäst på en av mina vänninnors bröllop, det ska bli riktigt roligt. Vi sak vara i Jukkaskyrkan, jag o Axel, han är min kavaljer.
Vi var på stan igår och skulle få tag på skjorta men är man 10 år och 170 cl för liten så finns det inte mkt att välja på xs skjortorna för små och allt utplockat på small storleken men han hittade en tröja som han blev nöjd med till slut. Själv så har jag haft en så himla tur att jag hittat en lång klänning med spetsinslag som passar mig perfekt, helt i min stil.

Dagarna går o blir till veckor, hinner inte riktigt med allt jag vill men nästan. Skidåkningen hakar ordentligt pga kylan...annars så träningsmässigt så ligger jag bra till, det blir mellan 7-9 timmar i veckan(bra mängd). Utbildningar läggs ut utanför ordinarie arbetstid, vilket gör mig lite ilsken... vill vara med på det mesta men på bekostnad utav min fritid. Och så har jag varit mormor på heltid ngr dagar,jättemysigt, Alvin är så lättskött kille.

Nä nu stundar skidspåret -9 grader, denna chans får man ej missa.


RSS 2.0