Dagarna går

Snart är januari oxå slut, tiden den bara rullar iväg. Kändes precis som om jag uppdaterat min blogg alldeles nyss o så har drygt en vecka gått. Mina dagar är fyllda med skjutsande och hämtande o så alla mina träningar förstås. Mern nu till veckan börjar en ny tid, jag ska börja ta hand om Alvin mera, det ska bli kul. Mia ska börja plugga så då får vi ta hand om lillgossen, jag och gammelukki(min pappa), vet inte hur vi ska dela upp detta men det blir nog bra, Mia får styra upp det hela. Som ni alla vet så har ju jag ganska bra schema, när jag väl är på jobbet så gör jag ett dygn på en gång oftast, alltså 20 timmar arbetstid på ett dygn, ganska bra.

Helgen har varit lugn o skön fast jag har saknat skidåkningen , det blev inte en enda kilometer.... Här får ni en bild på mig o Alvin.

Vilken dag det blev!

Onsdag, vilken dag det blev från morgon till kväll. På morgonen körde jag Nisse till skolan, Axel blev kvar hemma han är förkyld. Sedan hem o käka frukost, förbereda sig för skidåkningen. Klockan 10 hade jag date med pappa på skidspåret, vi skidade i 90minuter, skönt.
Väl hemma igen så dusch, lunchdags. Mätt o belåten började jag jobbet som kontorist åt Anders företag, skatteverket ska ha in sina papper varje månad o hej o hå vad klockan gick, Nisse ska hem, Tessan o hennes polare ska upp på stan o jag blev taxichaffis.
Hem efter en snabb vända på björkis o team sportia, middag(min lott) stekte nötfärsbiffar med hackad lök o feta ost, mums.
Hundarna skulle ut, vips huset tomt,det var oxå min lott. Axel ville bli klipp så det var bara att sadla om till frisör...Dammsuga o tjena klockan hann bli 19.50, styrelsemöte 20.00 men jag hann ta fram fika,koka kaffe o var redo när resten av styrelsen anlände. Mötet slut strax efter 21, hundarna ut på kvällsrastning o sen var det dags att fortsätta med firmans räkningar.Nu är klockan snart midnatt o jag är klar med alla mina åtaganden för idag, men jag vet 2 grejor som jag inte hann med, shit! Jag skulle ringa Linnea och så skulle jag ringa om en gammal fotölj. Men som sagt jag tar det imorgon. Verksamhetsdag imorgon på jobbet, kan inte säga att det känns stimulerande alls, gillar inte att sitta still en hel dag.

Vardagen börjar imorgon

Då var barnens jullov slut igen och nästa härliga ledighet hägrar vecka 10, bara tiden går snabbt dit. Nu börjar tidiga mornar och tjatandet om att komma i säng i tid på kvällen.
Vi har verkligen vänt på dygnet alla i familjen, Anders har för första gången sen han startade sitt företag varit hel ledig hela julen, skönt! Jag har jobbat till o från, vi har haft en bra jul och ett gott slut och nya året har oxå börjat bra. Iadag har jag varit o vandrat i skogen efter ett skoterspår med hundarna, lille Vincent blir lite orolig när han inte riktigt har koll på var vi befinner oss. Men han är ju tvungen att vänja sig att vara ute i skogen eftersom jag köpt honom att vara min träningskompis. Träning har det åter igen blivit, lite varje dag blir en härlig slutsumma på söndagkväll...
Imorgon jobbar jag dygn, hoppas det blir ngt spännande fall under dygnet.

Jullovet närmar sitt slut


Saknar dig...



Idag fick jag en sådan stor saknad efter min hund,Svea. Åkte skidor på Ahlströmspåret och tänkte på hur många tass avtryck hon lämnat efter spåret när hon varit med. Ja man kan sakna en hund så otroligt mkt.
Har haft en bra start på det nya året, inga nyårslöften blev det... Skönt då behöver jag inte ha dåligt samvete för att bryta ngr löften. Träningen löper på bra och likaså hälsan, ja allt i mitt liv är i balans.

RSS 2.0