Vid datorn

Har varit ut till stugan en sväng, målat lite och bara varit, läst färdigt en bok på ca 500 sidor så nu är läsnörden pg igen. Det var Axel som gav mig det namnet under stugvistelsen,han fattar inte hur jag orkar bara ligga ner och läsa sida upp o sida ner. Det är avkoppling att stänga av alla måsten runt omkring sig och djupdyka in i bokpärmarna. Här hemma går jag bara o väntar på att soen ska visa sig, fast det gör den försig men denna blåst är jag så less på. Det enda som är bra när det blåser är att det är ganska myggfritt och att tvätten torkar mellan regnskurarna.
Jag var faktiskt på morgon joggning igår och så avslutatde jag dagen med ett tungt powerpass, ja jag menar tungt. jag fick värsta muskelkrampen när vi körde triceps så att biceps var svår att köra direkt efteråt. Men som sagt är huvudet dumt får kroppen lida, jag borde ju naturligtvis kört med lättare vikter men nu blev det som det blev.
Snart sksa jag hämta Alvin från dagis, har hjälp till lite med honom nu när föräldrarna jobbar, han e så mysig, och fast han bara är 1år 5månader så snackar han, ja det mesta på utomjordiska.

Nä nu måste jag logga ut och rasta hundarna, sedan full rulle hela kvällen, först va med Alvin, sedan ska det bowlas och sedan blev jag med bjuden ut på vandring antingen midnattsolsstigen eller så ska vi till Aptasvaara.

bilder från 2009,just det!

Har fått en kommentar på mina foton från sommaren 2009, årtalet stämmer!! Bild nr 2 tex mitt barnbarnsfot är betydligt större idag än på bilden. Bilder fr somamren 2010 kommer till hösten.

Äntligen Semester

Ja, då var årets sommaledighet här, skönt.
JAg ska få vara ledig i drygt 7 veckor, fattar ni 7 veckor. Fast tiden kommer nog att rusa och på hösten sitter jag o funderar vad jag gjort under denna tid...
Jag har laddat med böcker och rödvin, ja jag har även köpt målarfårg till stugan. Vi har panel panel och åter panel inne i stugan, jag är skitless på FURU. Så nu ska jag betsa detta till vitt, alltså lite ljusare än denna mörka obehandlade furu. Jag tror det kommer bli ganska så fräscht. Längtar redan att få åka och sätta igång penseldragen.

JAg har bara ett barn med mig, Axel. Anders har farit iväg på MC semester och Nisse 13 år fick följa med, vilken upplevelse för en tonårsgrabb, svår slaget. Jag försökte med en Turkiet resa men det höll inte, han tyckte att han kan väl följa med men den fick inte krocka med mc resan....

Jag ska även passa på att sova, det är en bristvara i min vardag annars, som sagt har dygnet 24 timmar och jag brukar vara ganska effektiv att försöka hinna så mkt som möjligt under dessa timmar. Men nu ska jag göra en om prioritering, där sömnen kommer ganska högt upp på listan så att jag är fulltankad med energi när hösten kommer och alla aktiviteter mina och barnens kör igång.

Så alla läsare min blogg kommer säkert inte uppdateras på ett tag men jag önskar er alla en underbar sommar och att ni återkommer till hösten..KAnske kanske jag kommer åt en dator och kan göra inlägg vem vet.

Kram

Sommarbilder 2009

Dopp i stugan av barnen, jag tyckte det var för kallt.

Nu är det inte många skift kvar.

Snart snart är det dags för sommarsemester, ska bli så skönt att bara vara. Jag måste ta och beställa lite böcker, min favorit sysselsättning under sommarkvällarna o nätterna.Jättemysiggt att ligga ute i stugan med midnattsolen som lampa och plöja sida efter sida i en spännande bok, ibland så blundar jag och sedan så fortsätter jag att läsa, vissa rader läser jag nog flera gånger pga trötthet, men detta är så mysigt, Enda ljuden som hörs är snarkningarna från grabbarna och små fåglarna som kvittrar. Alltså bara 3 ordinarie skift kvar, och så var jag så tokig att jag tog ett extra skift, shit oxå. Fast jag är i behov utav komp timmar så jag kan vara ledig längre under hösten.
Har kommit igång med joggingen också, det känns bra, fast knäet svullnar efter ett tag men jag får vara glad att det inte gör ont under turen. Kanske dags att ta fram orden fr ortopeden jag träffade som tyckte jag skulle dra ner på tempot lite, för enligt honom så var kanske inte mitt tempo det normala för en svensson i min ålder. Nu menar jag inte tempot i löpningen, utam i mitt liv. Jag gillar när jag har mkt att göra, då funkar jag som bäst, organisera upp allt och vara effektivast på kortaste tid där har ni mig , då trivs jag som bäst, nä jag lyssnar nog inte på ortopeden nu heller, jag skulle nog bli psykisktsjuk om jag satt på en pall dagarna i ända och knypplade.

RSS 2.0