Vincent och Niro 20100314


Söndag igen

Då har sportlovsveckan gått mot sitt slut och jag tror barnen haft ett bra lov trots att jag ej fick semester. Nisse kom till stugan, de for i fredags o har ej kommit hem ännu. Axel kom iväg på sin turnering utan mamma och det har gått bra, även han är på resande fot ännu. Jag har lite dåligt samvete för att jag ej kunde följa med men jag försökte att ta semester försökte även att byta bort skiftet men alla är uppbokade under sportlovet.

Vi går en härlig tid till mötes, våren har börjat göra entre, härligt. Skidpåren är prepparerade och mkt snö finns, kan det bli bättre, jo att solen visar sig oxå, våra kinder får en härlig gyllenbrun ton och alla ser så friska ut, inga bleka o håglösa ansikten så långt ögat når.

JAg har planerat lite skidlopp i vår igen, det är kul att vara med o tävla fast det är inte lika allvarligt som när man var yngre, då var det blod svett o tårar som gällde, nu njuter jag av att vara ute och det gör inget om det tar länge, bara man är med. Jag kommer att åka till finska fjällen på långlopp 3lopp på 5 dar,sen kopparajden 28 km och så Dundret runt 50km, det är vad som står i agendan, måste bara lyckas hålla mig frisk. Och till alla er som läser ska jag berätta att under april månad kommer jag endast jobba 2 skift resten är komp o semester.


Detta är livskvalite;skidåkning o mkt sol.

Glömde en sak

I söndags hände en sak som aldrig hänt, jag blev beordrad att jobba.
Chefen gav mig en skriftlig beordring pga personalbrist o det var bara att stanna på jobbet o fortsätta jobba.
Konstigt att ingen ville jobba övertid frivilligt.....

Barnens sportlov 2010

Vilken besvikelse för mina killar, jag JOBBAR under sportlovet. Detta har inte hänt sedan jag vet inte när.
Vi har alltid packat bilen o farit iväg till stugan, denna vecka har varit startsskottet för våran stugvår. i år blev allt annorlunda, pga mitt jobb. Vi får åka o skotta fram stugan längre fram ivår o allt blir lite eljest nu.

Samtidigt känns det skönt att invänta våren på hemmaplan men samtidigt lite lessamt pga att Nisse hade så gärna velat vara i stugan. Våran stuga är en riktig stuga utan el o vatten. Dricksvatten hemifrån o bastu vatten fr sjön och så ett klassiskt utedass, kallt...

Det bästa med stugan är läget, mitt ute i bushen, dåligt med grannar och att vi har bilväg ända fram.

Det som är lite trist med våran stuga , kan jag känna nu är att det finns då mkt björnar i trakterna, jag har inte lyckats se den men den har varit på besök på tomten medan vi legat och sovit, han lämande visitkort(skithög) bakom husknuten.

Nu ska vi göra det bästa av lovet, idag är jag ledig, full storm ute!!!

RSS 2.0