Vincent juli 2010


Semestern är snart över.

Ja då har alltså 7 veckor bara rusat sin väg. Jag har verkligen haft en avkopplande semester.
Största delen har jag faktiskt tillbringat här i norr, hemma och ute i stugan. Stugan hann bli målad invändigt, riktigt ljus och fint blev det med vita innerväggar, äntligen är furut övermålat.
Vädret har ju som alla märkt inte varit det bästa men hela 3 timmar har jag legat i solstolen hemma på altanen, varm o gott.

Sedan har jag varit till Turkiet, Side i 2 veckor med grabbarna, helt underbart. Sol, sol och ännu mera sol. Jag har legat antingen på stranden eller vid poolen och bara njutit utav värmen, inte en dag under 40-45 i skuggan. Jag är ännu mera övertygad om att jag i mitt förra liv varit mörkhyad och bott i en lerhydda någonstans i varmast Afrika. Denna värme är helt fantastisk, jag längtar redan tillbaka till värmen.
Lördag kväll när vi lämnade Side på kvällen var det 33 grader och nästa morgon på Kiruna flygplats var det endast 3 grader, jag höll på att få förfrysningsskador. Min hund Vincent har nog haft riktigt tråkigt medan jag har varit borta, han tom hade lärt sig att bajsa inomhus.... Jag for till Björkis o köpte bur, nu har han inte en chans att hitta på sattyg, när han blir lämnad.

2 sista veckorna har jag legat i hårdträning, kommit igång riktigt bra, vissa dagar har det blivit dubbla pass. HAr även varit en sväng till stugan , hade med mitt barnbarn över helgen, riktigt mysigt. Vi hann med att stapla in veden också.  Nu återstår bara några ynka dagar utav ledigheten och sedan är det vardag på riktigt, mitt jobb startar,huh!

RSS 2.0